Opinie

Strona Główna Opinie
Moje Opinie

Zobacz co moi pacjenci piszą o mnie.

Jestem zadowolona z wizyty. Pan doktor słucha pacjenta i stosuje najlepszą formę pomocy przy konkretnej dolegliwości. To świetny specjalista. Wyszłam z gabinetu bez bólu, za co jestem bardzo wdzięczna.

Regina

14 kwietnia 2023

Я плохо говорю на польском, но это не помешало. Павел прекрасно понимал о чем я говорю, всё подробно мне объяснил, рассказал. Дал соответствующие рекомендации. Вообщем, Я рекомендую всем этого врача.

Евгения

14 kwietnia 2023

Pan Doktor Paweł Rogóż to lekarz z powołania. Ma bardzo dobry kontakt z pacjentem. Jest osobą ciepłą i sympatyczną. Potrafi postawić prawidłową diagnozę i w prosty sposób wytłumaczyć, na czym będzie polegać leczenie. Serdecznie polecam.

Klementyna

11 kwietnia 2023

Pan doktor to bardzo miły, kompetentny i przyjazny lekarz. Polecam wszystkim szukających dobrego ortopedy szczególnie w Wałbrzychu.

Aneta

7 kwietnia 2023

Była to pierwsza moja wizyta, bardzo dobry fachowiec . Doktor szczegółowo wyjaśnił wszystko i pokierował do dalszego leczenia.

Marta

6 kwietnia 2023

To moja pierwsza wizyta. Zostałam wysluchana, pan doktor nakreślił plan leczenia i przedstawił zalecenia. Poczułam się bezpiecznie. Bardzo polecam

Hana

4 kwietnia 2023

Bardzo miły lekarz, dobry fachowiec. Wyjaśnia wszystko szczegółowo. Nigdy nie odmówi pomocy, zawsze jest do dyspozycji. Polecam innym.

Helena

1 kwietnia 2023

Polecam doktora, bardzo miły, dokładny w badaniu, wszystko tłumaczy. Polecam z czystym sumieniem

Małgorzata

31 marca 2023

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Można liczyć na szczegółowe wyjaśnienie wszystkich zagadnień związanych z procesem leczenia.

Mirosław

28 marca 2023

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, szczegółowe wyjaśnienie diagnozy, polecam

Jolanta

22 marca 2023

Profesjonalne podejście do pacjenta i przede wszystkim ludzkie. Podczas wykonywania badania doktor tłumaczy i wszystko wyjaśnia. Przede wszystkim diagnoza poparta właśnie obserwacją i wywiadem medycznym, a nie "wróżeniem z fusów". Profesjonalizm w każdym calu. Zdecydowanie polecam!

Piotr

22 marca 2023

W moim przypadku to początek drogi do zdrowia po urazie, niemniej jednak cieszę się, że trafiłem w końcu do kompetentnego specjalisty, który odpowiedział wyczerpująco na wszystkie moje pytania, postawił diagnozę i zaproponował plan leczenia.

Albert

21 marca 2023

Bardzo miły, pomocny i zaangażowany. Widać, że posiada doświadczenie i zna się na swoim fachu.

Wiktor

21 marca 2023

Przed wizytą byłem nieco spięty. A Pan Doktor to spokojny, miły fachowiec. Wysłucha, zaproponuje, doradzi.

Dariusz

16 marca 2023

Dr Rogóż jest wyjątkowo dobrym diagnostykiem. W czasie wizyty jest bardzo uważny, słucha pacjenta, jest empatyczny i życzliwy.

Maria

14 marca 2023

Bardzo dobry lekarz wytłumaczył wszystko szczegółowo poinformował o dalszym toku leczenia. Zangażowanie i wiedzą na na naprawdę wysokim poziomie

Rafał

10 marca 2023

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość.

Grzegorz

7 marca 2023

Kompetentny doktor, indywidualnie podchodzi do potrzeb pacjenta. Posiada wiedzę i doświadczenie, bardzo dokładny. Posiada nowoczesny sprzęt. Jest przyjemny i bardzo miły, jeden z najlepszych ortopedów jakich znam. Polecam.

Eugeniusz

4 marca 2023

Pierwsza wizyta i bardzo dobre wrażenie. Uważnie słucha pacjenta. Bardzo konkretnie wyjaśnia problem, z którym przychodzi pacjent, bez nadmiernego posługiwania się żargonem medycznym. Polecam pana doktora.

Mirek

3 marca 2023

Pełen profesjonalizm, wiedza oraz umiejętności dzielenia się nią, siła spokoju, dobry przekaz rzetelnych informacji, zaangażowanie, polecam serdecznie!!!

Beata

23 lutego 2023

Bardzo miły, jak to się mówi "swój lekarz ". Bardzo mnie pocieszył i uspokoił. Skierował i dał dane do innych specjalistów.


Zofia

11 lutego 2023

Bardzo miły kompetentny lekarz . Dokładnie tłumaczy co dolega i ustala właściwe metody leczenia. Już po pierwszej wizycie widoczna poprawa. Serdecznie polecam Pana doktora.

Barbara

8 lutego 2023

Szczerze polecam! Wspaniały lekarz z powołania z ogromną wiedzą. Miły, sympatyczny, wszystko spokojnie tłumaczy, wizyta w gabinecie przebiega w przyjaznej atmosferze. Najlepszy lekarz ortopeda jakiego spotkałam, jest w kontakcie z pacjentem odpisuje na wiadomości a to w dzisiejszych czasach rzadkość. Bardzo dziękuję za pomoc pozdrawiam

Justyna

8 lutego 2023

Super lekarz. Bardzo miły, udzielił mi wyczerpującej informacji. Postawił diagnozę na pierwszej wizycie i tak jak mówił po trzech spotkaniach z rehabilitantem ból minął. Dziękuję.

Katarzyna

5 lutego 2023

Super lekarz. Mądry, spokojny i estetyczny. Precyzyjny i tłumaczący wszystko powoli i rzeczowo. Rzadko można trafić na takiego człowieka. Polecam.

Mariusz

26 stycznia 2023

Pełen profesjonalizm!!! Pan Doktor bardzo miły. Sympatyczny. Uśmiechnięty. Polecam z całego serduszka!!!

Maniek

25 stycznia 2023

Bardzo miła atmosfera w gabinecie, umówienie wizyty przebiegło sprawnie. USG pan Dr wykonał dokładnie i szczegółowo. Polecam

Iwona

24 stycznia 2023

Polecam serdecznie Jestem bardzo zadowolona z efektów wizyty, wszystko jest jasne i zrozumiałe, nie zostało żadnych pytań.

Anna

20 stycznia 2023

Bardzo dobry lekarz z dobrym podejściem do pacjenta podszedł do sprawy poważnie nie bagatelizuje, wyjaśnił wszystko na spokojnie naprawdę polecam tego lekarza

Łukasz

11 stycznia 2023

Wizyta przebiegła bardzo dobrze. Doktor wysłuchał uważnie historii choroby. Teraz czekam na rezultaty zastosowanego leczenia.

Anna

3 stycznia 2023

Super lekarz bardzo rzeczowy i konkretny prawidłowo postawiana diagnoza. Postawa lekarza bardzo przyjazna do pacjenta. Polecam!!

Rafał

3 stycznia 2023

Pełen profesjonalizm. Wszystko szczegółowo sprawdzone, zbadane i wyjaśnione. Usg kolan wykonane na wizycie. Polecam bardzo

Sandra

31 grudnia 2022

Ten rok był bardzo trudny. Mam zaawansowane, pogłębiające się zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa. Właściwie cały czas czułam ból, przez większą część roku intensywny. Nikt dotychczas, dopiero dr Rogóż zaproponował terapię kolagenową. Od miesiąca nic mnie nie boli!!! Bardzo polecam tego lekarza - ma wiedzę, intuicję, jest skuteczny, a przy tym przyjazny dla pacjenta.

Alicja

28 grudnia 2022

Jak najbardziej polecam, wizyta i konsultacja bez zastrzeżeń, szybka reakcja na dolegliwość i zalecenia.

Paweł

20 grudnia 2022

Rzetelnie i na temat lekarz z dużą empatią skupiający się na problemie pacjenta, punktualny . Bardzo polecam

Andrzej

6 grudnia 2022

Doktor z powołania. Szczegółowo i dokładnie wytłumaczy co dolega . Do tego bardzo sympatyczny i miły. Jestem bardzo zadowolony z wizyty, widać poprawę z dnia na dzień. Serdecznie polecam.

Piotr

1 grudnia 2022

Bardzo dobry specjalista szczerze polecam badania robione dokładnie i szczegółowo nie w 2 minuty jak u większości lekarzy.

Łukasz

30 listopada 2022

Miły, sympatyczny, znający się na rzeczy. Wysłuchał uważnie okoliczności powstania urazu, zalecił wykonanie zdjęć RTG. Po wykonaniu zdjęć na pewno wrócę do pana doktora w celu podjęcia leczenia.

Andrzej

12 listopada 2022

Przyjemna i profesjonalna obsługa. jasne i zrozumiałe wyjaśnienia. Wykonano USG oraz wstrzyknięcia kolagenu. Polecam tego lekarza.

Ryszard

8 listopada 2022

Profesjonalne podejście do pacjenta. Szczegółowe wyjaśnienia. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pana doktora.

Daniel

2 listopada 2022

Wyjątkowo empatyczny i miły a przy tym fachowy i profesjonalny lekarz. Pomógł mi bardzo w nagłej sytuacji za co jestem mu bardzo wdzięczna. Przede mną jeszcze rehabilitacja, ale przynamniej wiem co robić. Z pewnością polecę innym i jeśli będzie taka konieczność sama skorzystam z pomocy Pana doktora. Dziękuję bardzo.

Joanna

1 listopada 2022

Szybka i trafna diagnoza , podanie przyczyn oraz skutków dolegliwości. Po dalszych konsultacjach zdecydowałem się na iniekcje domięśniową. Czekamy na efekty. Polecam 10/10

Radek

19 października 2022

Bardzo dobry lekarz. Ma podejście do pacjenta. Wysłuchał i wszystko dokładnie wyjaśnił. Oby więcej takich lekarzy

Iza

16 października 2022

Bardzo szczegółowe wyjaśnienia, konkretne leczenie. Byłam u wielu lekarzy, ale nikt nie przekazał mi szczegółowych wyjaśnień mojej przypadłości tak jak Pan Doktor.

Sandra

27 września 2022

Bardzo miła wizyta, Profesjonalne podejście do klienta. Lekarz rzetelnie ocenił dokumentację medyczną i zaproponował metodę leczenia.

Władysława

25 września 2022

Bardzo pomocny i skuteczny lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta. Jestem zadowolona z efektów leczenia. Polecam serdecznie

Irena

22 września 2022

Najlepszy lekarz jaki może być. Pomoże, doradzi i wszystko wyjaśni. Polecam z całego serca Pana doktora.

Natalia

22 września 2022

Najlepszy lekarz z jakim miałem do czynienia. Pan doktor ma świetne podejście do pacjenta oraz poświęca dużo czasu na omówienie problemu. Rady i kierunek leczenia trafione w 100% (To moja druga wizyta). Oby więcej takich lekarzy!

Patryk

19 września 2022

Panie doktorze serdecznie dziękuję. Już kilka godzin po wizycie ból ustąpił. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie.

Elżbieta

15 września 2022

Jak zwykle doktor kompetentny, miły, skuteczny. Wszystko wyjaśnia a co najważniejsze wizyta przyniosła ulgę. Najlepszy lekarz jakiego można sobie życzyć.

Ewa

14 września 2022

Bardzo dobry specjalista. Profesjonalne podejście do pacjenta. Wszystko dokładnie i rzeczowo wyjaśnia. Serdecznie polecam Pana Doktora.

Stanisława

11 września 2022

To była moja pierwsza wizyta w tym gabinecie. Bardzo miły pan doktor. Umie słuchać i nie krytykuje. Diagnoza trafna. Będę kontynuować leczenie na pewno.

Monika

9 września 2022

Bardzo sympatyczny, kompetentny i skuteczny lekarz Po jednej wizycie ból kolana ustał. Polecam !!!

Anna

8 września 2022

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Pan doktor bardzo miły i uprzejmy. Bardzo dokładnie wszystko tłumaczy. Polecam serdecznie

Beata

7 września 2022

Najlepszy lekarz ortopeda jakiego spotkałam. Dr. Rogóż ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Poświęca bardzo dużo czasu na badania, wszystko spokojnie i cierpliwie wytłumaczy i objaśni. Bardzo dobry specjalista, kompetentny z ogromną wiedzą i zaangażowaniem w problemy zdrowotne swojego pacjenta. Pomocny o każdej porze, poza tym bardzo miły i uprzejmy. Lekarz z prawdziwego zdarzenia.

Małgorzata

24 sierpnia 2022

Profesjonalizm i celujące podejście do pacjenta. Wizyta w przyjaznej atmosferze, szybka, trafna diagnoza i zastosowane skuteczne leczenie. Kolejny problem rozwiązany, jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam!

Wioleta

19 sierpnia 2022

Podczas wizyty dowiedziałam się wszystkiego co mnie interesowało. Pan doktor był zaangażowany, spostrzegawczy, nie skupił się tylko na problemie z którym przyszłam ale też na innym zauważonym. Na pewno polecę Pana znajomym i rodzinie.

Karolina

18 sierpnia 2022

Z całego serca polecam doktora wysłuchał, zbadał, wstępna diagnoza potwierdziła się, lekarz na medal

Magda

18 sierpnia 2022

To była moja druga wizyta u Pana doktora. Pierwsza była z córką a tym razem byłam z synem. Wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam.

Aleksandra

17 sierpnia 2022

Pan doktor jest wspaniałym człowiekiem o łagodnym uosobieniu. Można wszystkiego się dowiedzieć o swoich dolegliwościach. Byłam na dwóch wizytach po których czuję wyraźniej że jest już lepiej.

Natalia

14 sierpnia 2022

Bardzo sympatyczny, konkretny lekarz z ogromną wiedzą. Szybka i trafna diagnoza. Wszystko dokładnie opisuje. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Lekarz wspaniały znalazł szybszy termin wizyty z powodu mojego urazu. Od razu zostało wdrożone leczenie i uzyskałam cenne wskazówki. Polecam bardzo serdecznie.

Kalina

12 sierpnia 2022

Znakomite podejście do pacjenta. Lekarz dokładnie pokazuje oraz tłumaczy co i jak wygląda podczas leczenia zarazem dając kolejne wskazówki.

Maciej

12 sierpnia 2022

Bardzo miły i kontaktowy lekarz. Wizyta rzeczowa i konkretna. Punkcja kolana bezbolesna . Polecam wszystkim kto szuka kompetentnego ortopedy. Dziękuję za wizytę.

Marzena

10 sierpnia 2022

Pan doktor Rogóż z uśmiechem podchodzi do pacjenta. Wszystko dokładnie wyjaśnia i proponuje rozwiązanie problemu. Polecam bardzo gorąco.

Robert

9 sierpnia 2022

Pan doktor z powołania, uprzejmy, kompetentny, delikatny. Wszystko wytłumaczył dokładnie jak postępować. Z całego serca polecam.

Elżbieta

8 sierpnia 2022

Pan doktor Rogóż z uśmiechem podchodzi do pacjenta. Wszystko dokładnie wyjaśnia i proponuje rozwiązanie problemu. Polecam bardzo gorąco.

Robert

9 sierpnia 2022

Pan doktor z powołania, uprzejmy, kompetentny, delikatny. Wszystko wytłumaczył dokładnie jak postępować. Z całego serca polecam.

Elżbieta

8 sierpnia 2022

Byłam u Doktora z tatą. Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu. Super podejście do pacjenta. Najlepszy ortopeda z jakim mieliśmy kiedykolwiek do czynienia. Polecam z czystym sumieniem.

Agnieszka

4 sierpnia 2022

Pan doktor bardzo szczegółowo wytłumaczył moje schorzenia, zaproponował leczenie kolagenem i sterydem, które okazało się strzałem w 10, dolegliwości ustąpiły

Piotr

3 sierpnia 2022

Jestem zadowolona z wizyty, otrzymałam rzetelne i wyczerpujące informacje na temat diagnozy problemu zespołu bolącego barku i jakie podjąć działania, polecam doktora.

Katarzyna

1 sierpnia 2022

Lekarz z powołania, uprzejmy, kompetentny, delikatny. Widać, że lubi i zna się na tym co robi. Wszystko wytłumaczył, omówił, wizyta przebiegła bez nadmiernego pośpiechu, polecam serdecznie

Magdalena

25 lipca 2022

Najlepszy ortopeda na którego trafiłam jak do tej pory, miły, przyjazny lekarz z powołania, bardzo polecam Pana Doktora

Elżbieta

21 lipca 2022

Bardzo dobry lekarz. Konkretny i z fachowym podejściem. Leczenie przebiegło dobrze i skutecznie. Polecam

Sławomir

21 lipca 2022

To, że Pan doktor jest niezwykle empatyczny powtarza się w licznych opiniach. Ja chciałabym dodać, że zastosowana terapia w 3 różnych schorzeniach u mnie i mojej rodziny okazała się bardzo skuteczna. Serdecznie dziękujemy

Katarzyna

14 lipca 2022

Bardzo rzeczowy, konkretny lekarz, idealnie wytłumaczone, drugą wizyta w ciągu miesiąca i obie bardzo udane

Jacek

13 lipca 2022

dr Rogoż jest bardzo dobrym i kompetentnym specjalistą. Konkretny i rzeczowy. Stawia trafną diagnozę i podejmuje skuteczne leczenie. Jest życzliwy i miły dla pacjenta. Polecam Janina. J.

Janina

30 czerwca 2022

Bardzo konkretny lekarz. Wszystko spokojnie wyjaśnił naprowadził nas na dalsze badania, podając konkretne działania. Bardzo polecam.

Kasia

28 czerwca 2022

Jestem zadowolony z przebiegu wizyty. Zaproponowane leczenie już przyniosło efekt. Mam nadzieję, że będzie ok

Zbyszek

17 czerwca 2022

Świetny lekarz, bardzo miły, szczegółowo wyjaśnia, odpowiada na wszystkie zadane pytania. Wybrałam doktora, po przeczytaniu wielu opinii i nie zawiodłam się

Krystyna

14 czerwca 2022

Super podejście do pacjenta, dużo pytań, pacjent czuł się swobodnie podczas badania, polecę na pewno.

Jasmina

7 czerwca 2022

Kulturalny, wyjątkowo empatyczny i kompetentny lekarz. Problem szczegółowo omówiony. Diagnoza trafna, mam nadzieję, że terapia będzie również skuteczna. Czego chcieć więcej? Polecam

Katarzyna

4 czerwca 2022

Lekarz profesjonalny i przesympatyczny. Dokładnie opisał i wyjaśnił mi mój przypadek. Jestem bardzo zadowolona i będę nadal korzystać z jego pomocy. Polecam

Lidia

2 czerwca 2022

Polecam pana doktora. Jestem szczęśliwa że poznała takiego specjalistę. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za konsultację.

Liubov

31 maja 2022

Diagnoza od razu postawiona, czego inni lekarze nie potrafili zdiagnozować, zaproponowane leczenie, doktor wszystko dokładnie wyjaśnił. Jestem bardzo zadowolona z wizyty, nareszcie wiem co mi dolega

Alicja

30 maja 2022

Lekarz zdecydowany w swoich działaniach a przede wszystkim skuteczny. Fachowa ocena stanu zdrowia. Poświęca dużą część wizyty na wyjaśnieniach jak i przebiegu dalszej rekonwalescencji. Polecam!!!!

Tomasz

13 maja 2022

Tak powinna wyglądać wizyta u lekarza, profesjonalna rozmowa, prawidłowa diagnoza i leczenie. Zabieg punkcji zupełnie bezboleśnie i z efektem natychmiastowym. Lekarz z powołania. Bardzo polecam.

Sławomir

12 maja 2022

Doktor ma wspaniały kontakt z pacjentem, potrafi słuchać i celnie zdiagnozować a potem pomaga "ofiarując pacjentom serce". To dzięki empatii i życzliwości tłumaczy cierpliwie by pacjent czuł pewność i komfort, także jeśli chodzi o wykonywane podczas wizyty zabiegi. Najpierw tego doświadczyła moja Mama, a obecnie ja sama. Mogę polecić usługi Pana doktora z czystym sumieniem. Dziękuję za pomoc i cenne wskazówki

Cecilia

12 maja 2022

Jechałam ponad 70km do Pana doktora z nadzieją, że coś się dowiem i nie rozczarowałam się. Pan doktor życzliwie mnie wysłuchał, rzetelnie zbadał, zrobił USG i doszedł do sedna moich dolegliwości. Czułam się wysłuchana i zaopiekowana. Bardzo dziękuję!

Agnieszka

9 maja 2022

Bardzo dobry, kontaktowy doktor. W moim przypadku szybka diagnoza i bardzo skuteczne leczenie. Polecam

Adam

26 kwietnia 2022

Dr Rogóż bardzo dobry specjalista, doskonałe doradztwo w swojej dziedzinie, świetne podejście do pacjenta z czystym sumieniem polecam

Iwona

26 kwietnia 2022

Polecam, jak najbardziej. Pan Paweł podpowiedział jak wdrożyć dalsze leczenie. Bardzo dobry kontakt.

Aurelia

25 kwietnia 2022

Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie, bardzo dokładne zdiagnozowanie dolegliwości, Polecam wizytę

Jacek

25 kwietnia 2022

Wszystko profesjonalnie i rzeczowe. Pan doktor wyrozumiały. Mam nadzieję że leczenie pomoże. Polecam serdecznie.

Grzegorz

21 kwietnia 2022

Pan doktor to bardzo zaangażowany i kompetentny lekarz. Podczas jednej wizyty zdiagnozował przyczynę mojego bólu i odpowiednio zareagował. Ponadto po wizycie otrzymałam wszystkie potrzebne informacje i wytyczne. Zdecydowanie polecam!

Angelika

19 kwietnia 2022

Trafna diagnoza, od 0.5 roku bóle kolan, wizyty i innych lekarzy nie przyniosły rozwiązania problemu, rzetelne badanie i od razu podjęte leczenie. Polecam

Sylwek

6 kwietnia 2022

Pełen profesjonalizm, zrozumienie i skuteczność. Rzeczowa konsultacja i przyjazny gabinet. Polecam Pana Doktora.

Małgorzata

5 kwietnia 2022

Jeden z najlepszych lekarzy z jakim mieliśmy przyjemność się spotkać. Bardzo dobrze wytłumaczył krok po kroku co zrobić i jak zająć się leczeniem stop syna. Bardzo dobry specjalista. jestem wdzięczny za pomoc jaka nam okazał przy wizycie i po również. Z czystym sercem polecam każdemu kto szuka dobrego ortopedy.

Piotr

4 kwietnia 2022

Z całego serca polecam Pana Doktora - jest bardzo dobrym specjalistą i diagnostą, a do tego sympatycznym i bardzo miłym człowiekiem. Z całego serca polecam Pana Doktora

Marzena

31 marca 2022

Wspaniały lekarz, otwarty na pacjenta, przyjazny i bardzo pomocny. Babcia jest bardzo zadowolona i szczerze poleca Pana doktora. Oby więcej lekarzy z tak indywidualnym podejściem i zaangażowaniem.

Irena

26 marca 2022
Dziękuję

Wszystkim moim pacjentom!

Otrzymałem już od Państwa ponad 900 pozytywnych opinii w serwisie znanylekarz.pl. Za wszystkie serdecznie dziękuję. Są one dla mnie szczególnie ważne, ponieważ motywują mnie do dalszego rozwoju zawodowego.

Dowiedz się więcej

© 2023 Paweł Rogóż All Rights Reserved.

Projekt i wykonanie medical-online.pl
Muzyka remigiuszknapik.tumblr.com/

Na naszej witrynie wykorzystujemy pliki Cookies, które są zapisywane na dysku w celach statystycznych, reklamowych, zapewnienia najwyższej jakości usług oraz poprawności działania serwisu. Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na korzystanie z Cookies, których ustawienia zawsze można zmienić. Szczegółowe informacje dostępne w Polityce Prywatności. Dowiedz się więcej